General

SANDERS empren la seva carrera en solitari

Alexander Aranda— empren una nova aventura en solitari. Després de girar durant vuit anys com a cantant de Séptimo A i Rastaflaires, ara ens presenta un nou treball en solitari de to introspectiu i autobiogràfic que veurà la llum a finals d’aquest any. Ho fa amb el convenciment de l’autoproducció i la complicitat del pop-rock i el funk.

La seva proposta

Després de mesos cuinant-lo a foc lent, aquest nou álbum reobre el calaix de sastre més íntim de l’autor i proposa un periple entre la serenitat i la cruesa de la vida. Al mateix temps, el projecte passa pel sedàs del poeta pontsicà Jaume Invernon, que amara les lletres de serenitat i eloqüència. D’aquesta manera, SANDERS s’aferma a la nuesa espiritual i pren el pols de la pròpia ànima que sona a ritme d’un veritable cantautor.

 Músics

Per aquest projecte, Sanders busca reviure l’essència underground de tocar a trio amb alguns dels seus millors músics i amics. Ho fa apoderant-se de la veu i la guitarra, comptant amb el cardoní Carles Ratera timonejant el baix i el navarclí Josep Cordobés a les regnes de la bateria per fer vibrar a tot tipus de públic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *