General

Paula Leiva emprén el seu projecte personal

Paula Sánchez Leiva, “Paula Leiva”, va néixer el 19 d’abril del 2001.

Va començar a tocar la guitarra l’any 2015 gràcies al seu professor, en Toni Brun i aquell mateix any comença classes de guitarra. No va ser fins al 2017 quan va començar a composar.

Al 2018 va decidir que el tema del seu Treball de Recerca de Batxillerat seria la creació d’un àlbum i va trobar El Local (aleshores situat a Bescanó) per gravar el seu disc. En Marc Piña va decidir ajudar-la i van crear una guia ràpida amb guitarra i veu per poder tenir una base gravada i ensenyar les cançons. Llavors, en Marc li va proposar fer un disc amb altres músics a part de fer-lo només pel TDR.

Creació de la banda

En Marc va contactar amb diferents músics; en Carles Carreras, que va fer l’arranjament de totes les cançons, a part de ser el guitarrista; Jordi Llistosella, bateria; i el propi Marc Piña com a baixista.

Al 2019 va començar la construcció de l’estudi a Vilablareix i va haver-hi una pausa, però un cop acabat, van començar els assajos. En aquell moment, va entrar un nou membre al grup al piano, en Jordi.

Al 2020 va arribar la pandèmia i es va frenar tot el procés de gravació, i no va ser fins a l’estiu de 2021 que van tornar els assajos I van començar amb la gravació de les 3 primeres cançons. Al desembre de 2021 ja van tenir la primera cançó acabada: “Heavy Rain”.

Es va veure que era realment complicat coincidir tots els membres del grup per poder seguir, i es va decidir a l’estiu de 2022 contractar diferents músics per poder acabar el projecte. Aquell mateix agost es van gravar les bases de les 10 cançons amb en Pablo Garrido a la guitarra; Marc Clos a bateria i percussions i Miquel Sospedra al baix. Llavors es van afegir la resta de músics; Dani Ferrer als teclats, Carlos Villa al cello, Álvar Llusá-Damiani al violí, Núria a la viola i Jor Villarnovo al violí.

Com va sorgir la idea

La idea va sorgir després d’una sèrie anomenada “After The Rain” que va afectar molt a la Paula. I de fet, el tema principal del seu àlbum, té el mateix nom. L’àlbum tracta d’una història

amb principi i final, i cada cançó és una etapa d’aquesta història. És tot el procés de

superació relacionant-lo en moments de pluja i de sol.

Llançament de l’àlbum

Es preveu que de cares al 2023 ja estigui creat el CD físic i disponible plataformes digitals. A partir d’aquí, es promocionarà a diferents esdeveniments. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *