General

Circ de l’Ut enregistra el seu primer disc

Música des de dins, per compartir amb tothom

Circ de l’Ut va néixer el desembre del 2020, en plena onada de Covid-19. Ambdós artistes coneixien el recorregut musical de l’altre, però mai no havien pogut coincidir.

La primera composició va ser fruit d’un vídeo curt i espontani, enviat per WhatsApp. A partir d’aquí, van veure que treballar junts els aportava moltes coses bones i que la inspiració era imparable. També, van sentir que ambdues maneres de treballar lligaven molt.

En poc temps han creat fins a 12 temes i, a dia d’avui, han pogut concloure l’enregistrament de 10 al nostre estudi.

L’estil de Circ de l’Ut és el Pop / Pop-Rock amb traces de Clàssic, Blues, Funcky, etc. L’idioma usat és, majoritàriament, el Català però també hi intervenen fragments en Anglès.
El concepte “Circ” hi és present perquè procuren crear ambients agradables i diferents. Segons ells mateixos diuen, es tracta de música propera, que pren per objectiu arribar a tothom.

¿Qui forma part de Circ de l’Ut?

Carmen García Navasamb estudis de piano i llenguatge musical a l’Escola de Música municipal d’Arenys de Mar. També té experiència en el món del teatre musical i cant coral (actualment al Cor l’Aixa). Ha sigut partícip de la composició musical i l’enregistrament del CD “A contrallum” amb la formació Padeviena.

Pep Vidal Corcoy, amb estudis de piano clàssic, modern i jazz al Taller de Músics.
Partícip de la composició musical i l’enregistrament de CDs amb les formacions Uf..!, Mârmara i Parellop. Ha sigut director musical dels “Pastorets Musicals” d’Arenys de Munt i de Sant Julià de Ramis.
Per últim, també ha sigut membre de diverses formacions de versions com StickCovers, Los Sinvergüenzas i tribut a Qüeen amb els Scaramouche. Igual que la Carmen, també forma part del Cor l’Aixa en l’actualitat. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *