General

MISS C-LINE & The Rabidz graven el seu nou àlbum

 

Aquest grup de quatre músics es van conèixer durant els estudis al Jazzcampus Basel. El grup està composat per James Iwa (CH) al baix, Iannis Obiols (ESP) al piano i Rhodes, Eric Valle (ESP) a la bateria i MISS C-LINE (CH) a les veus. 

La música que van gravar durant la setmana que van estar a l’estudi és original. El seu enfoc musical va ser el Jazz combinat amb elements Hip Hop com el Rap i el Groove. Les seves principals influències per al projecte van ser Robert Glasper dins de R+R=NOW i J Dilla. 

El nou projecte

La idea era escriure i produir tot el CD a Girona durant 4 dies, del 19 al 22 de setembre de 2022. El grup ja tenia demos preparades però van haver de treballar molt sobre el terreny i això els va permetre desenvolupar una estètica de so intuïtiva i molt interessant. Van escriure un total de 10 cançons. 

Vernau Mier, saxofonista (ESP) i Jay Jules, raper(CH) van ajudar a visualitzar algunes de les pistes. Panxii Badii va ser l’enginyer de so el primer dia, i la resta de la setmana van treballar juntament amb Marc Piña, el tècnic de l’estudi. 

Actualment estan treballant en la postproducció i, la seva idea, és poder llançar el treball a l’estiu de 2023. A l’estudi tenim moltes ganes d’escoltar-lo, vosaltres també? 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *