General

Jordi Morell i el seu nou projecte “Trio Tico”

Jordi Morell (1989), va començar a jugar amb la bateria quan tenia 14 anys, però no va ser fins al 2010 quan decideix traslladar-se a Barcelona per formar-se al Taller de Músics. Va ser llavors quan va obtenir el títol de Grau Superior en Interpretació de música jazz i moderna amb la bateria. El 2018 finalitza a l’Esmuc el “Barcelona Jazz Màster”. Actualment combina la pedagogia (a l’OAM Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols i a l’Escola de Música de Maçanet de la Selva) amb l’activitat professional en escenaris. 

Trio Tico

“Trio Tico” és una formació de jazz/flamenc. Està format per Carlos Coronado a la guitarra, Guillem Soler al baix i Jordi Morell a la bateria/percussió. Tres músics de nova fornada, amb un background de diferents estils que van des del jazz, el funk, el flamenc o la música latin.

El seu repertori és festiu i amè, interpretant cançons de diferents estils en clau de ritmes flamencs amb arranjaments i harmonitzacions jazzístiques. Interpreten temes com el Tico Tico de Zequinha de Abreu, St. Thomas de Sony Rollins passant per Entre Dos Aguas de Paco de Lucia. Un concert que convida a fer “palmes” amb molt de “sonikete” i a gaudir d’un concert amb “duende”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *