General

Ricard Santaló Quintet i el seu nou àlbum ART

Ricard Santaló té una trajectòria musical important. Ha tingut l’oportunitat de tocar la bateria a diferents big bands i grups, però no ha sigut fins ara que ha decidit liderar un projecte, Ricard Santaló Quintet.

El CD portarà el nom “ART” i la data prevista de publicació el proper mes de juny. Són un total de 8 temes originals composats pel mateix Ricard, tots creats des de la perspectiva del món del Jazz. Llavors, es trobaran diferents temes amb estils dins del propi món del jazz com són la bossa nova, el blues, la balada, el swing…

Músics que en formen part

Ricard Santaló ha tingut la sort de poder comptar amb grans músics i amics que també tenen una àmplia trajectòria musical; Xavi Molina (saxo), Lluís Esquadra (piano), Oriol Casadevall (contrabaix) i Cesc Adroher (guitarra).

5 Comments

  1. Els companys i amics de feina estem molt orgullosos de tenir-lo al nostre costat, i sabem del seu esforç, il·lusió, professionalitat i creativitat posats en aquest projecte que ja és una realitat. Felicitats a ell i a tots els que hi han participat. Desitgem que el CD tingui molt èxit, i que continui sempre en el camí de l’ART que tant estima.

  2. El jazz té una qualitat rítmica especial. El fa inconfusible i li atorga un caràcter que arriba a l’anima. Felicitats Ricard Santalo Quintet per l àlbum. Felicitats mestre Richy i equipas!!!!!

  3. Felicitats Ricard per aquest somni portat a la realitat. Amb el millor desitj d’un bon èxit i a la vegada resto en espera por poder comprar el CD i poder-lo escoltar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *