General

Scars of Silence arriba amb “Dark Side”

Una qualitat preciosa de la música és que no coneix distàncies ni fronteres i, gràcies a això, és que existeix el projecte musical Scars Of Silence. Tot va començar amb una eina que fem servir tots els dies avui en dia: les xarxes socials. Els components del grup formaven part d’un grup de xarxes socials on buscaven altres músics per complementar els seus projectes individuals i ràpidament van tenir una afinitat musical excel·lent.

Gràcies a aquesta afinitat, els va resultar bastant fàcil ajuntar les idees i aviat van sentir la necessitat de començar a gravar-les. Els seus primers passos musicals en conjunt van consistir en Covers, però una altra afició que comparteixen és la composició, la creació de nous temes que construeixen des de zero fins a tenir una maqueta amb tots els elements llestos.

Sorgeix l’oportunitat de gravar els seus temes propis

Un dia, una de les seves creacions va arribar a mans d’un familiar, qui, sense dir-los res, els va presentar a un estudi proper. Així va ser com van acabar coneixent al seu productor, Mauricio Campos. A la primera trobada li van mostrar una de les seves maquetes i van decidir començar el projecte, la producció professional dels seus temes.

La passió per la música els va portar d’estar tocant sota un arbre de Nadal, fent un petit arranjament, a estar de sobte realitzant el seu somni en un estudi d’enregistrament, que va ser El Local. Aquí va ser on van fer les primeres gravacions de la producció, enregistrant les guitarres dels temes.  

Pel que fa al seu projecte, la data de llançament del primer tema és el 26.05 i el seu nom és “Dark Side”. El tema tracta sobre com es sent al patir ansietat i depressió, la sensació d’estar perseguit i assetjat per això i saber que pot amagar-se darrere de qualsevol racó. Ells mateixos descriuen “Dark Side” com una representació de la personificació de la depressió. Creuen que és una temàtica de la qual, tot i estar cada vegada més a boca de tots, s’infravaloren els efectes que té sobre les persones i segueix acoblada a molts prejudicis. Caldria esmentar que totes les seves creacions sorgeixen de vivències personals i formen, d’alguna manera, part de les seves vides. L’objectiu principal de les seves cançons és que altres persones puguin identificar-se amb elles i fer-les sentir que no estan soles. Per a ells en particular, la música sempre ha estat la millor medicina per a qualsevol situació de vida. I això és el que volen transmetre a tots els qui els escoltin.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *