Novetats

Juaresiyo grava un nou single a l’estudi

Joan Juarez és un artista nascut a Girona que busca transmetre i ajudar a les persones que hagin pogut passar per la seva mateixa situació. L’artista va començar a compondre les seves cançons als 11 anys, quan els seus pares es van separar. En aquell moment va sentir que el món s’enfonsava i la seva vida va fer un gir de 180 graus. Com ell mateix diu, “vaig passar a ser un jove adolescent sense res a perdre, amb un futur cardat“. 

En aquella etapa, Joan no era capaç d’expressar els seus sentiments i emocions i va descobrir que podia plasmar tot allò que no explicava a ningú sobre un paper. A poc a poc, va anar creixent i millorant els seus coneixements sobre la música i va passar d’escriure cançons sobre les seves vivències a cançons de tota mena. 

Un nou single molt més personal

El projecte gravat a l’estudi tracta sobre la seva vida personal, on explica diverses situacions per les que ha hagut de passar (per sort o desgràcia). Aquest single és un projecte personal de drill en el qual vol transmetre les seves vivències personals tot barrejant passat, present i futur i poder enviar un missatge a aquells joves adolescents d’ara.

Al single, Juaresiyo parla sobre una de les pitjors etapes de la seva vida personal. Explica diverses situacions per les que ha hagut de passar i, la seva intenció, és fer veure a la gent jove que la família sempre és i serà el primer. Que per molts amics que puguis tenir, només pots confiar en tu mateix. I, el més important, és que pots caure i tornar a començar des de zero els cops que faci falta, perquè amb ganes, esperança i amor, pots aconseguir tot el que et proposis. 

Nosaltres ja tenim moltes ganes d’escoltar el nou single, us ho explicarem tot a les nostres xarxes socials!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *