Novetats

Malson Atmosfèric i el seu single “Casa”

Malson Atmosfèric és un projecte de música urbana creat al 2017 per Manel Vizcaino. Al 2021, en Manel proposa a en Gerard Garriga i l’Eduard Dueñas (guitarra) treballar en un disc més enllà del que havia fet fins al moment i formalitzar el projecte, convertir-lo en un grup. El 2022 s’uneixen al grup en Lluís Abets (baix) i Joan Matacàs (bateria). Junts van participar al concurs emergent de Vilablareix i van ser els guanyadors, el que els va permetre poder gravar a l’estudi. 

A finals de 2022 es reuneixen a l’estudi per enregistrar la demo, “Casa”, amb una lletra del propi Manel (escrita quan tenia 18 anys). 

Casa, la seva proposta més arriscada

“Casa” és la proposta més arriscada de Malson Atmosfèric fins la data, una rumba catalana amb tocs indie, a l’estil Milky Chance. Aquesta cançó ha estat enregistrada pel grup a El Local Estudi de Vilablareix, i ha sigut masteritzada per Omar Ferreté a Fatlab Studi.

Aquesta és de les lletres més personals de l’àlbum que està produint el grup, narrant l’acceptació que implica una ruptura, ja sigui en una relació com en una amistat.

Això també ha sigut plasmat per l’equip dirigit per Jason Palma, sota la direcció d’art de Núria Hugas (Santa Salut), estilisme de Nona Soldevilla, suport de Cristina Ramon i una llarga figuració, comptant l’avi del mateix cantant.

La portada i els crèdits han sigut dissenyats per LoiNeverSleeps.

El 14 d’Abril sortirà a la llum el nou single, recordeu que podeu fer el pre-save!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *