General

KOSMIC EXPERIENCE | Boc Guru & Isaki Lacuesta

El Productor Artístic Musical i el Director de Cinema fusionen les seves arts creatives i escèniques en un espectacle conjunt anomenat KOSMIC EXPERIENCE; una autèntica simbiosi d’arts a l’escenari en un Espai de creació sonic-visual creant una catarsi creativa col·lectiva.

Els creadors de Kosmic Experience

Jordi Mendoza Martin, conegut artísticament com a Boc Guru, és el cantant, guitarrista, compositor i productor artístic del grup Boc Guru Special. Actualment, també dirigeix el seu segell i productora artística Energy Sounds i el 2017 va crear i fundar els amplificadors exclusius Gloryamp.

Cal destacar, també, que va co-produir i va publicar en exclusiva per al seu segell discogràfic independent Electrolite Music el doble àlbum recopilatori de Mad Professor “The Dubest 1982-2003”.

Isaki Lacuesta, cineasta espanyol premiat en diverses ocasions en festivals internacionals i Albert Coma, amb més de 20 anys d’experiència treballant en el món audiovisual diuen:

“Ens agrada imaginar que les projeccions cinematogràfiques poden tenir una vessant musical: en el cinema hi ha ritme, compàs, potser també alguna forma de suggerir timbres i melodies. Quan treballem en l’àmbit dels espectacles en viu, intentem buscar la forma de sumar-nos a una experiència creativa conjunta pensada col·lectivament.”

Com es presentarà Kosmic Experience

Tot això formarà part d’un Tour conjunt que estan preparant i en el que tenen previst enregistrar un film documental i la publicació d’un nou doble àlbum de Boc Guru que comptarà amb col·laboracions molt especials, amb diferents artistes de renom i varis dels músics que han format part en diferents èpoques de la banda. 

Aviat us donarem més informació i us ensenyarem tot el que estan creant! 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *