General

INNAT i el seu pas per l’estudi gravant el seu primer EP

Innat neix el maig de 2022, amb el precedent de que dos col·legues de l’institut es retroben (Agustí i Enric), l’Agustí li ensenya a l’Enric un seguit de temes composats i escrits per ell que fan florir les ganes de crear un grup de música per explicar totes aquestes emocions. 
 
L’únic que els falta són alguns components més per formar una banda amb cara i ulls; és així com Robert i Ceci pugen al tren i Innat comença a assajar i a rodar.
 
En fi, el millor de cada casa de la comarca de la Selva: 
L’Agustí és el cantant i guitarra amb més flow de Santa Coloma de Farners, l’energia d’aquest paio no és normal. 
La Ceci, la més música de tots 4, ens fa vibrar alt damunt les tecles del teclat, representant el poble d’Amer.
En Robert, baixista i el millor pastisser de Santa Coloma de Farners, es marca unes línies de baix formidables.
I l’Enric, de Vilobí d’Onyar, encara que a vegades diguin que pica un pèl massa fort, és una màquina de tocar la bateria. 
 
 
Innat, doncs, és una banda de rock-fusió. La influència del rock en ells és clara, però no deixen de barrejar-hi altres sons i gèneres musicals (com els ritmes llatins, el reggae, el pop, l’ska…) amb la finalitat de donar una bona riquesa instrumental, sensacional i creativa.
 
Després de passar moltes hores tocant als bucs d’assaig de la Marfà, rodar per concursos i bolos ben parits d’aquests de poble, han acabat vivint l’experiència de gravar el seu primer EP a El Local de Vilablareix.
 
Estem segurs que continuaran donant el millor que tenen dalt dels escenaris, gravant noves cançons i aconseguiran que la seva música arribi a totes les persones possibles d’aquest planeta durant molt de temps. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *