General

Treballant amb Carla Frigo

Carla Frigo és una jove artista catalana, que està començant a forjar una sòlida carrera artística dins l’escena del pop electrònic. El projecte neix de la simbiosi dels productors Arhat (Oriol Vinyoles) i Ripflaw (Guillem Ribera), i la discogràfica gironina 4Rivers Sound, enregistrat i mesclat íntegrament al nostre estudi de gravació.

La trajectòria de la cantant Carla Frigo

Tot comença l’estiu del 2020, quan la Carla i els seus productors, es tanquen a l’estudi a fer un “Stage”, per començar a escriure i produir cançons que s’adaptin al registre vocal de la Carla, i que tan la part instrumental com la vocal, segueixin les tendències actuals, però al mateix temps, tinguin un punt més d’elegància, aportant un punt de vista i una estetica europea, a una industria musical dominada desde llatinoamerica. De tot el material generat, s’escullen quatre temes, que són els que finalment es presentaran a Warner Music Spain, per intentar seduir a una discogràfica gran, amb un artista nova i diferent a tot el panorama actual.

Primer single “Adentro”

Un cop materialitzat el suport de Warner Music Spain, l’equip de producció comença a establir un calendari de treball i el dia 19 de novembre de 2020, surt al mercat el primer single de la Carla Frigo “Adentro”. Aquest primer llançament serveix de globus sonda per veure quina acceptació i reconeixement té la Carla Frigo com a artista, i Warner anuncia que no farà cap tipus de promoció, per analitzar fins on pot arribar ella sola de manera orgànica, perquè la Carla ja disposa d’unes xarxes socials molt potents. En només 3 dies aconsegueix 50.000 visualitzacions al seu canal de Youtube, tota una declaració de principis. 

 

 

Segon single “Veneno”

El dia 8 de gener de 2021 es va publicar el segon single de la Carla Frigo “Veneno”, aquest nou llançament, ja s’intueix que deixarà petjada perquè el dia de l’estrena, ja surt oficialment dins la llista novedades viernes d’Spotify i apareix com a portada i número 1 a Amazon Music. A dia d’avui “Veneno”, ja compta amb més de 50.000 reproduccions a Spotify i el seu video clip al canal de Youtube te 109.000 visualitzacions.

 

 

 

Recentement, la Carla ha estat entrevistada a Madrid al programa Yu no te pierdas nada d’Europa FM, 40 principales, Musica Vavel, Happy FM, i TimeJust. En breu es publicarà el tercer single “Entro en el Party” que ja està aixecant molta expectació entre els seus seguidors.

Des d’El Local, desitgem molta sort i grans èxits a la Carla Frigo i a tot el seu equip, i esperem poder continuar treballant junts molts anys!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *