General

Andrea Pachà i el seu pop discal

Andrea Pachà està format per en Biel Camós (veu, flauta, flabiol i teclats) i en Josep Tàssies (veu i guitarres). De vegades també compten amb la col·laboració de l’Afra Camós (viola i Veus), Judy Murphy (violí i cors) i Joan Tàssies (percussió i veus).

El seu estil s’anomena “pop discal” i consisteix, tal i com ells ens expliquen “en ballar sense complexes guiats per lletres que fan riure per sota el nas”.

El grup va néixer el Juliol del 2020, quan van decidir estar durant tres setmanes a una masia del veïnat de la Granota, a Sils. Allà van experimentar per a trobar una veu pròpia, i ho van aconseguir. Ells mateixos es van sorprendre “amb un so despullat, a vegades pretesament imperfecte, amb la calidesa de la intenció i de l’espontaneïtat”.

Gravació a El Local

Aquest 2022 han estat becats amb un ajut per enregistrar una càpsula audiovisual “RAW Session” dins del Programa de Suport a la Creació 2022 de les Cases de la Música.

Gràcies a aquesta beca, el grup ha gravat dues peces al nostre estudi. En concret han gravat les dues peces més representatives d’Andrea Pachà, “La Bicicleta”, tema amb el que comencen tots els directes, i “Cuba”, tema amb el que acaben. 

Teniu tantes ganes com nosaltres d’escoltar-los? 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *