General

Outer Space grava el seu tercer àlbum

Outer Space aterrissa a l’estudi per gravar el seu tercer àlbum! La banda ja compta amb dos àlbums; “Chase Across Orion” (2015) i “Into The Unknown” (2019). 

A la formació ens trobem a la Marina Curbelo (veu), Marc Mena (trompeta), Gorka Garay (saxo, tenor i baríton), Aram Montagut (trombó), Joan Urpinell (guitarra), Àlex Molas (baix) i Ramon Aragall (bateria).

Outer Space

Els directes d’Outer Space són una aventura imprevisible. L’espectador s’endinsa en el viatge que proposen els músics, compartint amb ells el seu mantra còsmic. Com si es tractés d’una banda sonora, l’oient es veu immers en una catarsi astronòmica. Un viatge experimental que ells mateixos defineixen com a “Afrosoul Instrumental”. Deixeu-vos seduir pel misteri d’allò desconegut. Com deia Joseph Conrad, “(…) sembla conduir directament al cor de les immenses tenebres”.

Les seves composicions estàn plenes de groove, soul, ritmes afroamericans, melodies etíops i harmonies hipnòtiques. La seva música beu de la influència de l’Ethio Jazz, fundat als anys 60 per Mulatu Astatke. Les melodies característiques de la tradició etíop ens transporten a l’Àfrica més oriental.

Tenim moltes ganes d’escoltar el seu tercer àlbum, i nosaltres us ho explicarem tot a les nostres xarxes!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *