General

La Black Music Big Band Junior enregistra el seu primer àlbum: “Seguint els Commitments”

Els nois i noies de la BMBB Junior han estat durant 4 dies al nostre estudi enregistrant aquest disc que es basa en el repertori musical de la mítica pel.lícula d’Alan Parker del 1991 “The Commitments”.  És la primera vegada que entren a gravar un disc complert, tot i que han tingut experiències prèvies gravant un parell de Nadales conjuntament amb la Black Music Big Band i el BM CHoir.  

La BMBB Junior i The Commitments: 

El film tracta d’uns joves irlandesos d’un barri de les afores de Dublin que volen fer una banda de soul i la música és evidentment protagonista: El 2021, coincidint amb els 30 anys de l’estrena de la pel.licula, la BMBB Junior va voler fer un homenatge a totes les cançons que formen part de la banda sonora. Per això van preparar un concert, en el qual va col.laborar el mateix Andrew Strong, protagonista de la pel.lícula i que va pujar a l’escenari amb els Juniors per interpretar un tema. Clàssics del Soul com “Mustang sally”, “Take Me to the river”, “In The Midnight Hour” o “Try a little Tenderness” son alguns dels 13 temes enregistrats que formaran part d’aquest disc que es publicarà a finals de maig.

L’origen de Black Music Big Band Junior

La Black Music Big Band Junior és la “germana petita” de la Black Music Big Band, fomada per nens i nenes de 9 a 16 anys. 

Des del setembre del 2018, es va engegar la versió Junior de la BMBB, oferint la possibilitat als més petits d’endinsar-se al món del soul i el funk: una Big Band Junior que vol ser la porta d’entrada dels nens als apassionants estils musicals que formen la Black Music. 

LA BMBB Junior ha actuat en directe en escenaris molt importants i davant milers de persones, com l’escenari de la Copa i l’escenari de Sant Feliu de Fires de Girona. L’Auditori de Girona en el tribut a Aretha Franklin i el Parc del Migdia al Picnic Black Music, a Calonge, Palamós i la Fira de Luthiers de la Cellera de Ter i el Picnic Jazz de Salt entre molts altres espais.

1 Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *