General

Construcció d’El Local – Estudi de Gravació

proces de construccio local estudi

Els inicis del nou estudi de gravació se situen a principis de l’any 2017 i no és fins a finals del 2019 que oficialment donem l’obra per acabada. El procés de construcció d’El Local va ser llarg i complex, però no podem estar més satisfets del seu resultat.

El nostre principal objectiu era crear un espai d’enregistrament còmode i confortable, que comptés amb les més avançades tecnologies i que es trobés en un entorn tranquil i accessible. Tot plegat no ha estat fàcil, però hem comptat amb l’esforç i el talent de diferents professionals que han format una part indispensable del procés de construcció d’El Local. A tots ells, els agraïm molt la feina feta.

A continuació, us fem un petit resum de tot el que va representar i us deixem el vídeo amb la recopilació d’algunes de les imatges més representatives de tot el procés constructiu: 

 

Procés constructiu del nou estudi de gravació

El març de 2017 contacto amb Philip Newell, un dels més destacats dissenyadors de sales de control de so i espais d’actuació, per començar a planificar el disseny i ens posem a treballar per aixecar la nau amb totes les prescripcions que ens recomana. A l’abril del 2018 comencen els primers moviments de terra per realitzar una fonamentació que pugui suportar les grans masses de pes que hi hauran a la planta altell (2000kG/m2). 

El març de 2019 finalitza el procés de construcció de l’edifici, i el dia 1 de maig de 2019 arriba l’equip de Newell Acoustic Engineering, els quals s’encarreguen de la instal·lació de tot l’equipament tècnic.

El mes de setembre, part de l’equip acaba el procés constructiu de l’estudi, i es queden 3 tècnics per cablejar, instal·lar, comprovar i posar en funcionament l’estudi fins el dia 20 de novembre de 2019, data en que oficialment s’acaba l’estudi.

 

 

Aquí acaba el procés constructiu i donem inici a una nova etapa, que esperem que estigui marcada pels èxits i els bons resultats. El Local – Estudi de Gravació obre les seves portes a finals de l’any 2019 a bandes de Rock, Pop, Cantautors, Jazz, Big Bands, Cobles, formacions de música clàssica… En definitiva, qualsevol estil musical o formació té cabuda al nostre estudi. 

Per últim, només recordar-vos que accedint al següent enllaç, trobareu un article en el qual us explico la història d’El Local, com va sorgir la idea de crear un nou espai i quin era el nostre principal propòsit.

1 Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *