General

Anhel, el nou projecte musical de Rock-Metal Progressiu en català

 

Us presentem Anhel, el nou projecte musical de Rock-Metal Progressiu en català amb el nostre primer treball “Estàtues de sal”.

Ens remontem a l’any 2017 per parlar de l’inici del projecte. Aquest va néixer amb l’oportunitat de poder plasmar les composicions musicals de Carles Carreras a un estudi professional. En aquell moment El Local encara no existia i el projecte es va iniciar a l’antic estudi de Bescanó. Tot i així, hi van haver moltes complicacions pel que el projecte no va acabar fins el 2022. En primer lloc, ha sigut molt difícil poder quadrar les agendes de tots els músics. També hi va haver un stand-by quan va començar la construcció de l’actual Local a Vilablareix i, alhora, la pandèmia.

Estàtues de sal

Vuit composicions són les que formen “Estàtues de sal”, enregistrades al Local Estudi amb Marc Piña a la gravació i Ferran Munsó a les mescles i màstering.

La gravació i màstering va finalitzar a principis del 2022, i és avui, 25 de Febrer, quan es publica el disc en format físic i en plataformes digitals com Spotify.

Al projecte hi trobem col·laboradors que han volgut participar, fent que Anhel sigui avui un projecte real:

Ens agradaria, també, fer una especial menció a en Xavi Montfort, baixista del tema 7 d’Estàtues de sal, que malauradament ens va deixar l’any 2020.

Caràcter benèfic

Per últim, volem assenyalar que tots els participants ho han fet de forma altruista i tots els guanys del disc “Estàtues de sal” són de caràcter benèfic i aniran destinats a la Fundació Joan Petit, Nens amb Càncer. Aquesta és una Fundació que va néixer a Blanes el 2001 i va ser constituïda el 2004. Es tracta d’una Fundació sense ànim de lucre que té per objectiu atendre als afectats directe o indirectament pel càncer infantil.

Pots obtenir el nostre CD en format físic entrant a la pàgina web oficial del projecte www.anel.cc

Recorda que també pots fer la teva donació a la fundació entrant a www.joanpetit.net

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *