General

Oxigen Band grava el seu tercer single, Somriure

Els components del grup Oxigen Band es van conèixer a la Black Music Big Band Junior, banda formativa referent de la província de Girona. El grup estava fomat per 5 components en un inici, però recentment va aparèixer un sisè component que va aportar un estil més juvenil a la banda. 

Actualment els músics que composen Oxigen Band són: 

  • Júlia Ensesa – veu
  • Mariona Callís – veu i ukelele
  • Joan Balaguer – baix
  • Joan Matacàs – bateria
  • Pau Garcia – piano i saxo
  • Marçal Rubió – guitarra i saxo

Trajectòria d’Oxigen Band

Va ser el desembre del 2019 quan amb el projecte Sound On van començar a tocar versions de temes de Radiohead, Dua Lipa, Lady Gaga… Temes reversionats a estils com el jazz, soul, funk, pop… 

Poc a poc van començar a compondre temes propis, i va ser amb la cançó “Desitjos” que es van estrenar. Adolescents.cat en va estrenar el vídeoclip i la cançó, que va ser “Cançó del Dia” a Catalunya Ràdio, ja supera les 12.000 reproduccions a Spotify. Més tard, van gravar el seu segon single “Una Cançó Per A Tu”, després d’haver guanyat el concurs on-line Talent Bucs organitzat per l’Espai Marfà.

Gravació de “Somriure” al Local Estudi

El tercer single “Somriure” es grava i mescla a l’estudi de gravació El Local gràcies a que Oxigen Band guanya el concurs de grups novells de Vilablareix el 2021. El tema va ser composat per la Mariona Callís, una de les cantants del grup. 

El tema es va gravar en dues sessions independents. A la primera, tot el grup va tocar la música i es van gravar veus de referència. A la segona sessió es va gravar la veu independentment per poder obtenir els millors resultats. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *