Novetats

Anna Rodrigo & Les Divendres

 
A finals del 2022 vam tenir a El Local a l’Anna Rodrigo & Les Divendres, que van estar gravant alguns temes del projecte “Els dies de cada dia”.
 
Aquests són els relats quotidians i reflexions d’una dona amb la llengua esmolada, sentit de l’humor i alguna por dissimulada. Parlen de la precarietat laboral, l’absurditat de les xarxes socials, la inspiració que no arriba quan la necessites, del borró de sota el llit o d’un amor bonic fins que s’acaba.
 
El llenguatge escollit per fer tot això és una fusió de rock, hip-hop i flamenc, a parts iguals o totalment desequilibrades, que faran moure el cap i les neurones a tothom qui senti les cançons. 
 
Les composicions estan travessades per una mirada crítica de la realitat, i integren ingredients com la vida més enllà de l’urbs o el transfeminisme i són crues, viscerals, amb tocs d’humor, ràbia i àcid clorhídric, serioses, irreverents o desafiants.
 
Components del grup
I qui fa sonar tot això? Doncs l’Anna Rodrigo, compositora i cantant de veu expressiva i lletres esmolades, acompanyada per la Lourdes Guerrero i la seva manera de tocar el baix subtil i elegant, en Pol Murillas i la dinamita que porta a la guitarra elèctrica i en Jordi Contreras, amb la seva bateria contundent i creativa.
 
Les gravacions a El Local han sigut possibles gràcies a la Beca Raw Session otorgada per Cases de la Música al col·lectiu a finals del 2021, i està previst el seu llançament a totes les plataformes en breu, també en vídeo, o sigui que mantingueu-vos alerta que això només ha fet que començar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *