General

Abril Gabriele presenta el seu projecte homònim

Abril Gabriele va néixer a Buenos Aires i es va criar a Catalunya. La seva experiència comença amb Minerva, banda que va co-fundar i on va ser compositora i cantant principal. També va ser solista de the Gospel Viu Choir i durant 3 anys es va allunyar de Girona per a anar a ampliar els seus coneixements i experiència sobre l’escenari a la ciutat on van créixer molts dels seus ídols, Londres. Després de grabar diverses cançons i
guanyar experiència a la capital anglesa, al 2020 torna a Catalunya presentant el seu projecte personal com a cantant i compositora solista. Les seves principals influències són Radiohead, Amy Winehouse i Jeff Buckley.


Al principi de la seva trajectòria Abril va tenir l’honor de ser telonera d’Eric Burdon & the Animals al Festival de Música de Cadaqués, trepitjar el Gran Teatre del Lliceu, el Palau de la Música i el Teatre Grec, entre d’altres i en el seu pas per Anglaterra va buscar el seu propi so, va estudiar cursos de composició i va practicar el seu directe sobre els escenaris alternatius més mítics de Londres. També va conèixer a Jake Geddes, productor del sud de Londres, amb qui va trobar un estil a seguir. A partir d’aquí, va decidir començar un projecte en solitari sota el seu nom, Abril Gabriele, ple de soul, rock i un so molt personal, amb el que ja ha presentat 5 senzills i ha actuat a escenaris com La Mirona (Salt), Yeah! (Girona) o la Sala VOL de Barcelona.

El seu projecte personal

El projecte d’Abril Gabriele és una proposta amb contrastos: profundament personal i íntima, alhora que plena de força i passió. Amb sons que recorden a Radiohead, Portishead, Alicia Keys o Jeff Buckley i lletres que canta a un públic, però també a si mateixa. Que crida plora i xiuxiueja.

Actualment segueix treballant en noves cançons i presentant un directe ple d’emoció amb la seva banda: Andrea Gonzàlez (bateria), Andrea Puig (guitarra), Ana Cruz (baix).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *